Prajituri

Reteta Prajitura Negresa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
fandepapabun postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Batem spuma galbenusurile, 20 dkg de zahar pudra, margarina si praful de cacao. Adaugam laptele, praful de copt, zaharul vanilat si faina si amestecam

ingrediente

Pentru aluat:
   4 oua
   40 dkg zahar pudra
   15 dkg margarina
   3 linguri praf de cacao
   1 pahar lapte
   1 plic praf de copt
   1 plic zahar vanilat
   20 dkg faina
Pentru glazura:
   3 linguri lapte
   2 dkg zahar
   2 linguri praf de cacao
   10 dkg margarina

mod de preparare

Batem spuma galbenusurile, 20 dkg de zahar pudra, margarina si praful de cacao. Adaugam laptele, praful de copt, zaharul vanilat si faina si amestecam pana obtinem o crema fina. Coacem aluatul intr-o tava unsa si presarata cu faina. Amestecam la abur 4 albusuri cu 20 dkg zahar pudra. Turnam peste prajitura racita si netezim cu un cutit ud. Glazura: fierbem laptele cu 2 dkg de zahar pudra si praful de cacao, luam de pe foc si adaugam margarina. O turnam deasupra spumei si o intindem, dupa racire taiem patratele.
Alte prajituri recomandate





Tarta capsuni


Tort cu capsuni
Incearca si Eclere
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Negresa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.