Ciocolata si castanele isi amesteca perfect aromele in aceasta reteta de prajitura. Rulada este incredibil de pufoasa, iar mijlocul cremos te va face sa mai vrei inca o felie.
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade si tapeteaza cu hartie pentru copt o tava potrivita pentru cuptor.
Mixeaza ouale impreuna cu zaharul pana cand se deschid la culoare si se umfla. Intr-un bol separat amesteca faina, cacao, sarea de lamaie, amidonul de porumb si praful de copt, dupa care amesteca-le usor in compozitia de oua. Adauga apoi si untul.
Toarna cu grija aluatul in tava pregatita si da-l la cuptor pentru 10-12 minute, pana cand coca isi revine daca o apesi usor. Rastoarna blatul pe un prosop tapetat cu hartie pentru copt, si cu grija ia hartia pe care s-a copt. Ruleaza prospoul si lasa-l asa pentru 8-10 minute, pana cand se raceste.
Mixeaza frisca lichida impreuna cu zaharul pudra pana se inareste. Scoate blatul de cacao din prosop si pune un strat de piure de castane, apoi frisca batuta si ruleaza din nou.
Serveste rulada pufoasa cu crema de castane imediat, pudrata cu cacao.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii