Savarina de gris

Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga grisul in ploaie si albusurile batute spuma. Daca compozitia este prea tare, se adauga putin lapte. Se c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 linguri zahar
  • 1 pahar gris
  • 1 litru lapte
  • 1 plic zahar vanilat
  • 25 gr. unt
  • sos de ciocolata sau sirop de fructe

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga grisul in ploaie si albusurile batute spuma. Daca compozitia este prea tare, se adauga putin lapte. Se coace intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu gris, la foc mic. Cind este coapta, se opareste cu laptele clocotit, in care s-a pus vanilia.
Se serveste cu un sos de ciocolata sau cu sirop de fructe

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci