Tarta cu frisca si capsuni este un desert de vara aromat si delicios. Se prepara mai usor decat ai crede si poti servi tarta alaturi de capsuni proaspeti.
Amestecam zaharul cu untul topit si praful de sare.Treptat adaugam ouale unul cate unul pana rezulta o crema spumoasa. La sfarsit incorporam faina.Punem aluatul infasurat intr-o folie alimentara la frigider 30 minute.Dupa il scoatem si il punem intr-o tava tapetata vu hartie de copt. O intepam cu furculita si punem deasupra cateva boabe de fasole. Dam la cuptor pana capata o culoare mai inchisa.
Frisca rezulta din smantana mixata bine cu zaharul. Adaugam intaritorul de frisca si mai mixam cateva minute dupa care o dam la rece.
Adaugam peste tarta (insiropata cu cateva linguri de compot visine) frisca si deasupra feliute de capsuni .Dam la rece minim 2 ore.
http://shabbychicshop.ro/cutii-metalice-si-cutii-cadou/873-cutie-tip-valiza.html
Servim tarta cu capsuni rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii