Mierea, galbenusurile, zaharul, untul, coaja de lamiie, bicarbonatul de amoniu si smintina se amesteca, batindu-se bine pina se transforma in spuma. S
mod de preparare
Mierea, galbenusurile, zaharul, untul, coaja de lamiie, bicarbonatul de amoniu si smintina se amesteca, batindu-se bine pina se transforma in spuma. Se adauga faina si, dupa ce se varsa compozitia pe planseta, se framinta un aluat moale. Se intinde se se taie diferite forme care se pun in tava, unse cu albus. Deasupra fiecarui fursec se pune cite un sfert de miez de nuca. Se lasa sa stea in tava cel putin o ora si apoi se da la cuptor, unde se coc la foc iute, pina se auresc. Dupa ce s-au racit, se pot uni cite doua, punind la mijloc gemul preferat de copil.
Incearca si Crema de nuci cu miere
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri pentru copii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Preparate cu miere
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe