Napolitanele cu miere si nuci este o reteta rapida si delicioasa cu foi de napolitane. Se prepara rapid si pofta de dulce dispare :).
Se pun mierea si zaharul la foc mic si se amesteca bine, pana se topeste zaharul. Se adauga apoi nucile tocate marunt, romul, cacaua si se amesteca, fara sa dea in clocot. Se ung apoi foile de napolitane cu amestecul, se suprapun pe un platou si se asaza peste ele o greutate care sa le preseze. Se lasa la rece cateva ore, apoi se taie in romburi sau patratele.
Napolitanele cu miere si nuci se pot servi dupa ce au stat in prealabil la rece.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii