Prajitura de foi cu crema aromata este delicioasa. Pentru prepararea acestei prajituri aveti nevoie de oua intregi, unt, miere de albine, zahar si lapte
Prajitura de foi cu crema aromata este delicioasa. Pentru prepararea acestei prajituri se pun ouale intregi, untul, mierea de albine, zaharul si laptele intr-un vas care se pune pe foc mic, amestecandu-se continuu.
Dupa ce a inceput sa se incalzeasca, se ia de pe foc si se toarna faina amestecata cu un plic de amoniu Se intind 3 foi care se coc pe dosul tavii 10 minute fiecare. Se freaca spuma margarina tinuta la temperatura camerei cu zaharul pudra, se adauga romul si nuca macinata.Se umplu foile si se aseaza o greutate peste ele. A doua zi se orneaza cu ciocolata topita cu ulei.
Prajitura de foi cu crema aromata se taie dreptunghiuri si se serveste a doua zi cand s-au inmuiat foile.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii