Pentru retete de sufleu trebuie sa procedam aproximativ la fel ca la aceasta reteta. Pentru inceput se freaca untul cu zaharul si ciocolata rasa adaugand cate putin din smantana amestecata separat cu faina. Se pune vasul la foc mic si se amesteca continuu cu lingura pana ce compozitia sufleului se ingroasa.
Se ia de la foc, se lasa sa se raceasca apoi se adauga galbenusurile si romul, iar dupa ce se amesteca bine, albusurile batute spuma. Se pune compozitia intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet fin lasand sa se coaca la foc mic pana se rumeneste.
Sufleul de ciocolata se recomanda a fi servit cu sos de vanilie sau fructe proaspete.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe