Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si vanilia pana se obtine o crema spumoasa. Se bat albusurile foarte bine si se inglobeaza usor in crema de g
Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si vanilia pana se obtine o crema spumoasa. Se bat albusurile foarte bine si se inglobeaza usor in crema de galbenusuri, amestecand cu lingura, de sus in jos. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu unt si presarata cu zahar tos. Se pune tava in cuptorul cald si se coace sufleul, la foc potrivit, timp de 20 de minute. Se scoate tava din cuptor, se presara sufleul cu zahar tos si se pune din nou tava in cuptor, 3-4 minute, la foc mare, ca sa se caramelizeze zaharul.
Se scoate sufleul din cuptor si se serveste fierbinte.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Tort cu piersici
Prajitura cu nuca
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO supa crema de toamna super delicioasa si sanatoasa.
Supa crema de gulii cu praz si cartofi la slow cooker Crock PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii