Torturi

Reteta Tort de budinca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
cristina_dana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Gelatina se lasa la inmuiat in zeama de compot rece, timp in care se pregateste budinca in lapte, conform instructiunilor de pe pachet. Zeama de compo

ingrediente

   1/2 kg biscuiti simpli sau piscoturi
   2 plicuri cu praf de budinca
   1 l lapte
   300 ml zeama de compot
   1 pliculet gelatina
   fructe uscate sau proaspete dupa gust
   frisca pentru ornat

mod de preparare

Gelatina se lasa la inmuiat in zeama de compot rece, timp in care se pregateste budinca in lapte, conform instructiunilor de pe pachet. Zeama de compot se infierbanta (dar fara a se fierbe) pana la dizolvarea gelatinei. In tava rotunda pentru tort se aranjeaza un rand de biscuiti (piscoturi) si se insiropeaza cu o parte din zeama de compot. Se aseaza apoi un rand de fructe (daca sunt mari, se taie bucatele). Peste fructe se toarna toata budinca, apoi alt rand de fructe, iar deasupra biscuiti insiropati cu zeama de compot. Tortul se preseaza putin si se da la rece pentru cel putin trei ore. Dupa racire se rastoarna si se orneaza cu frisca.
Incearca si Tort de capsuni si migdale
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de budinca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.