Torturi

Reteta Tort dobos cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru foile de blat, ouale cu ul se bat in bain marie. Compozitia racita se amesteca cu faina si apoi cu untul topit.
Coca se intinde pe o tava lung

ingrediente

Ingrediente foi de blat:
   10 oua
   500 gr
   500 gr faina
   150 gr unt topit
Ingrediente crema:
   150 gr ciocolata
   150 gr topit
   200 gr unt

mod de preparare

Pentru foile de blat, ouale cu ul se bat in bain marie. Compozitia racita se amesteca cu faina si apoi cu untul topit.


Coca se intinde pe o tava lunga unsa si presarata


cu faina. Foile de blat coapte se taie fasii de 7 cm latime. Se suprapun 6-7 foi unse cu crema intre ele.


Ultima foaie se glaseaza separat cu caramelizat si cat este inca calda, se taie feliile de tort de marimea necesara. Apoi se pune foaia astfel taiata deasupra tortului si se taie dupa ea toate feliile.


Pentru crema, ciocolata se topeste impreuna cu ul si putina apa, dupa care se amesteca cu untul spuma.
Pofta buna!





Va recomandam si alte retete dulciuri:


Tort de mere si crema de zahar ars


Gogosi cu mere


Prajitura cu mere si sirop de scortisoara
Incearca si Tort caramel
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort dobos cu ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.