Mancaruri

Reteta Cotlet de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
Cody postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se condimenteaza carnea si se pune la facut in ulei timp de 15 minute in vasul acoperit. Se intoarce pe partea cealalta si se pune peste friptura ames

ingrediente

   6 felii de cotlet dezosate
   250 g cascaval afumat
   200 ml smantana
   o ceapa
   1 lingura ulei
   sare
   piper
   alte condimente (dupa preferinta)

mod de preparare

Se condimenteaza carnea si se pune la facut in ulei timp de 15 minute in vasul acoperit. Se intoarce pe partea cealalta si se pune peste friptura amestecul obtinut din smantana, cascaval, ceapa rasa sau taiata marunt, condimente (sare, piper, etc.). Vasul acoperit se pune la cuptor pentru inca 10 minute la 500W.
Cotletul se poate servi dupa preferinta cu cartofi natur, mazare sau fasole verde sote.
Incearca si Pulpe la cuptor cu cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.