Am rumenit spotzle in ulei pana s-au facut aurii si le-am dat deoparte. Apoi am calit ceapa impreuna cu slanina. Am adaugat apoi varza murata taiat
Am rumenit spotzle in ulei pana s-au facut aurii si le-am dat deoparte. Apoi am calit ceapa impreuna cu slanina. Am adaugat apoi varza murata taiata fasii subtiri. Am adaugat sare, un praf de zahar si piper, si am lasat putin sa se intrepatrunda gusturile. Am adaugat spotzle si am mai lasat cca. 5 minute pe foc. Lasam deoparte si ne ocupam de carne. Noi i-am pus sare, piper si ardei iute de cu seara si acum doar am prajit-o, tot in wok. Rumenim in unt sau ulei cele 4 cepe taiate solzisori, apoi punem spotzle cu varza si carnea pe o farfurie incalzita si turnam deasupra ceapa rumenita. Reteta propusa de: Crisa78
Se serveste calda, cu patrunjel presarat.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii