Se amesteca in robotel: 3 catei de usturoi, 3 ardei iuti seci (el a zis si 3 ardei iuti proaspeti dar eu nu aveam). Se ung costitele cu amestecul de si se tin o ora la frigider dupa care se aseaza in tava distantate. Se dau la cuptor la 180°C o ora si apoi se stropesc cu sucul portocalei si 3 linguri de miere si se mai dau la cuptor pina ce sunt bine rumenite. Intre timp am fiert cartofii taiati bucati mari. Si am pregatit condimentul lor, in putin ulei am pus: o lingurita de seminte de ceapa neagra (mi se pare ca in engleza se numesc nigella (mie imi plac foarte mult), una de garam masala si una de chimen indian. Le-am prajit nitel si apoi am adaugat o bucata de ghimbir dat pe razatoare, apoi un pic de unt si un pic de curry.
Cand sunt gata fierti cartofii se scurg si se arunca imediat in sosulet si se aseaza linga costite.
Reteta Costite de porc la cuptor cu cartofi bombay a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
Alte retete cu costite de porc gasiti aici:
Platou de costite de porc cu vin ,
Costite de Porc la cuptor ,
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe