Taiem ceapa rondele mai grosolane, pe care le prajim usor in ceva ulei.Cand ceapa devine putin transparenta, adaugam ficateii, si amestecam bine. Dupa
Taiem ceapa rondele mai grosolane, pe care le prajim usor in ceva ulei.Cand ceapa devine putin transparenta, adaugam ficateii, si amestecam bine. Dupa 3-4 minute la foc iute, ficateii isi vor schimba culoarea.
Adaugam mararul, amestecam mai departe la foc iute aproximativ 5-6 minute, dupa care adaugam si vinul.
Continuam sa amestecam la foc iute, pana vinul se evapora(5-6 minute).Abia acum condimentam cu sare si piper.
Mai invartim 1-2 minute.
Pot fi serviti cu mamaliguta.
(Nu condimentati/sarati decit 1-2 minute inaite de a fi gata si nu il lasati pe foc mai mult de 20 de minute, altfel veti servi un ficat tare si sec).
Reteta Ficatei cu ceapa, vin si marar a fost propusa de MAYA
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloO reteta rapida, un aluat fraged si multa savoare.
Tarta sarata cu rosii si masline1. Cele doua aluaturi se lucreaza separat. Pentru fiecare in parte, untul rece se bate spuma cu zaharul pudra si esenta de...
Biscuiti marmorati
Comentarii