Taiem ceapa rondele mai grosolane, pe care le prajim usor in ceva ulei.Cand ceapa devine putin transparenta, adaugam ficateii, si amestecam bine. Dupa
Taiem ceapa rondele mai grosolane, pe care le prajim usor in ceva ulei.Cand ceapa devine putin transparenta, adaugam ficateii, si amestecam bine. Dupa 3-4 minute la foc iute, ficateii isi vor schimba culoarea.
Adaugam mararul, amestecam mai departe la foc iute aproximativ 5-6 minute, dupa care adaugam si vinul.
Continuam sa amestecam la foc iute, pana vinul se evapora(5-6 minute).Abia acum condimentam cu sare si piper.
Mai invartim 1-2 minute.
Pot fi serviti cu mamaliguta.
(Nu condimentati/sarati decit 1-2 minute inaite de a fi gata si nu il lasati pe foc mai mult de 20 de minute, altfel veti servi un ficat tare si sec).
Reteta Ficatei cu ceapa, vin si marar a fost propusa de MAYA
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii