Pentru friptura frageda la tava taiem carnea in felii potrivite si le asezam in tava de aragaz sau tava speciala pentru fripturi. Peste carne punem un sos din ulei, vin, rosiile tocate marunt, usturoiul tocat marunt cu cutitul, marar si o jumatate de lingura de knorr/delikat. Pentru a putea acoperi carnea turnam si o cana de apa. Dam apoi totul la cuptor pana ce carnea s-a fragezit usor si s-a rumenit frumos pe deasupra. Din cand in cand mai completam cu putina apa, daca e nevoie.
Friptura frageda la tava se serveste cu piure de cartofi fierti in apa cu usturoi si rozmarin sau cimbru si harbuz murat rosu.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe