1. Taiati carnea de miel in bucati potrivite, spalati-o usor si puneti-o intr-un castron. 2. Pune-ti intr-un castronas coriandrul, cimbru, scortisoara
1. Taiati carnea de miel in bucati potrivite, spalati-o usor si puneti-o intr-un castron. 2. Pune-ti intr-un castronas coriandrul, cimbru, scortisoara, nucsoara, cuisoarele si piperul macinat, apoi presarati carnea cu amestecul de mirodenii si cu sare. 3. Adaugati vinul, uleiul de floarea soarelui, ceapa tocata si usturoiul tocat. 4. Puneti castronul la rece de la o zi la alta (24 h) 5. Scoateti bucatile de carne de la marinata, scurgeti-le bine si puneti-le pe gratarul incins. 6. Frigeti-le pe toate partile, pana ce se rumenesc bine, dupa care pe gratar puneti carnea taiata in doua pe orizontala, apoi in bucati de circa 5-6 cm. 7. Prajiti feliile cate 1-2 minute pe fiecare parte, apoi frecati-le cu catei de usturoi. 8. Stropiti-le cu uleiul de masline si presarati-le cu amestecul de rosii, oregano si busuioc.
Serviti cu o garnitura facuta din sos de usturoi, frecand usturoiul pisat cu sare si ulei de masline adaugat treptat.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseC'est très bon ! :D
Pancakes cu mascarpone si fructe de padurePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii