Muschi de porc impletit pe pat de ciuperci este o mancare delicioasa, dar mai mult decat atat este o mancare potrivita pentru o masa de sarbatoare.
Muschiul de porc spalat se taie in 3 parti egale pe lungime.
Condimentele se amesteca intr-un bol .
Punem muschiul de porc taiat peste condimente si masam foarte bine intreaga bucata de carne.
Impletim cele trei bucati taiate si prindem la capete cu scobitori.
Punem muschiul de porc impletit intr-o tava termorezistenta in care adaugam vinul si putin ulei de masline.
Dam tava la cuptor aproximativ 45- 50 minute, pana cand muschiul de porc devine rumen .
Ciupercile de padure curatate se spala in apa rece, si se taie felii.
Intr-o tigaie incingem putin ulei de masline, adaugam ceapa verde taiata marunt,rosiile,ciupercile si lasam sa se prajeasca.
Adaugam vinul alb si lasam pe foc pana cand acesta se evapora.
Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Pofta buna!
De ce mi-as dori sa testez noul Philips Multicooker:
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Mânerul confortabil cu care este prevăzut nu se încălzeşte, ca să îl poţi muta uşor oriunde.
Servim muschiul de porc impletit cu ciuperci alaturi de garnitura de ciuperci.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii