Mancaruri cu carne

Reteta Muschiulet de porc in foietaj

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Muschiulet de porc cu sos teriyaki la slow-cooker - Reteta-Video"
 
Muschiuletul de porc in foietaj servit alaturi de un piure de pastarnac este o masa delicioasa, un gust rafinat potrivit pentru o masa de sarbatoare.

ingrediente

   Ingrediente (10 portii)
   1.350 kg muschiulet de porc
   250 g foietaj
   200 g ciuperci salbatice mixte
   100 g ceapa echalote
   10 g ierburi aromate (cimbru
   salvie
   rozmarin)
   75 g ulei de masline
   400 g piure de pastarnac preparat
   10 g sare
   1 ou

mod de preparare

Pentru retete savuroase, alege cu incredere carnea proaspata si de calitate din Carmangeriile Selgros. In raionul dedicat, prezent in fiecare dintre cele 19 magazine Selgros din tara, gasesti cea mai proaspata carne de porc, vita, pui si oaie, preparate proaspete, afumate sau rotisate. Macelarii Selgros pregatesc zilnic o gama larga de produse din carne, potrivite cu orice meniu, fie el simplu sau sofisticat. Incearca urmatoarea reteta propusa de Chef Cezar Munteanu.




Mod de preparare:




Aluatul se dezgheata la frigider. Ciupercile se taie cuburi si se soteaza impreuna cu echalote, taiat brunoise, in putin ulei de masline. Muschiuletul de porc se curata de pielite si se frige in ulei aromatizat cu ierburi aromate, rumenindu-se pe toate suprafetele. Se lasa 5 minute sa se scurga de sange si sa se raceasca. Se aseaza pe foietaj amestecul sotat de ciuperci si deasupra muschiul rumenit. Se aduna marginile aluatului strans in jurul muschiului, infasurandu-l. Se apasa bine marginile pentru a se lipi. Se taie excesul de aluat pe masura ce se inveleste muschiul. Din aceste resturi se face un model decorativ pe suprafata aluatului. Se unge cu ou batut. Se inteapa in citeva locuri pentru a permite aburilor sa iasa. Se coace aproximativ 15 - 20 minute la 195C. Se serveste cu piure de pastarnac.




Selgros si Chef Cezar Munteanu iti ureaza spor la gatit si pofta buna!


Muschiuletul de porc in foietaj se serveste cald alaturi de piureul de pastarnac.

Incearca si Cotlete in sos de ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in foietaj" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.