Pieptul de pui cu galuste de faina este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne de pui aveti nevoie de piept de pui, zarzavaturi, oua, faina si ulei.
Pieptul de pui cu galuste de faina este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne de pui se taie pieptul de pui in bucati si se pune la prajit in ulei.Se adauga usturoiul, morcovul ras fin si ardeiul tocat si se stinge cu 2 cani de apa calda. Se condimenteaza si se lasa sa fiarba 30 de minute la foc mic.
Se bat ouale bine cu vegeta, piper, bicarbonatul si se adauga uleiul si faina in ploaie, se amesteca bine,
Se pune la fiert 2 l de apa si se fierb galustile in ea timp de 15-20 de minute apoi se adauga in cealalata cratita.
Pieptul de pui cu galuste de faina se serveste cald, cu smantana si mamaliguta.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii