Pentru pieptul de pui cu menta amestecam toate condimentele. Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop. Desfacem pielea dar nu de tot.
Pentru pieptul de pui cu menta amestecam toate condimentele. Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop. Desfacem pielea dar nu de tot si ungem pieptul cu condimentele,adaugam frunze de menta tocate,procedam la fel si cu pielea. Asezam in tava,adaugam paharul de vin si crengute de menta. Dam la cuptor la foc potrivit cca 1 ora.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIn aceste zile friguroase papricasul merge perfect. Nu facusem niciodata si cum am cativa puisori de tara prin congelator,...
Papricas cu pui de tara si galustePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii