1. La 3 bucati piept de pui (mari.. sa fi fost vreo 2,5 Kg) eu am pus: -2 ½ linguri cu sare -1 lingura piper -3-4 linguri mari de mustar -250 ml de
1. La 3 bucati piept de pui (mari.. sa fi fost vreo 2,5 Kg) eu am pus:
-2 ½ linguri cu sare
-1 lingura piper
-3-4 linguri mari de mustar
-250 ml de smantana groasa
-1 lingura chili uscat zdrobit
-6 linguri sos de soia
-4 catei de usturoi
-4 frunze de dafin (pe care am uitat sa le pun)
2. Se amesteca toate de mai sus, se acopera cu film alimentar si se lasa peste noapte la frigider.
(Tot asa procedati si cu pulpele sau aripile de pui).
Crusta:
1. Se da carnea prin faina, apoi prin ouale batute cu 2-3 linguri de faina fara sa insistati sa desfaceti gogolosii de faina si la urma prin fulgii de porumb maruntiti .
(Asa fac si pestele sau cascavalul pane si crusta sta frumos la locul ei, iese super de fiecare data)
3. Se prajesc in ulei pana se rumenesc frumos si gata, serviti cu ce vreti voi.
Noi am vrut cu saté saus si cartofi pai.
Reteta propusa de Mudjahista.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii