Piept de pui la cuptor in piper rosu cu piure de cartofi si spanac in sos portocale este o masa delicioasa, perfecta pentru o cina deosebita. Aceasta reteta culinara este un rasfat pentru simturi :).
Simplu si bun
200 g piept pui il dam prin uleiul masline si prin boabele de piper rosu sfaramate .Il bagam la cuptorul incins la temperatura 180 grade celsius 10-15 min pana capata o culoare frumoasa romena. Se pregateste piureul se monteaza cu forma pe o farfurie.
Sosul de portocale il pregatim simplu cu 50 g sos olandez instant gama Knor cu 150 mil zeama portocala la foc incet mestecand constant cu telul.
Pieptul de pui se taie pe mijoc se aseaza elegant peste piureul de cartofi pe care punem cateva frunze de baby spanac trase in ulei masline . Adaugam elegant sosul olandez de jur umprejurul preparatului. Va doresc pofta buna
Serviti pieptul de pui in piper rosu imediat.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii