Se spala bine pieptul de pui si se taie cubulete mici. Se curata usturoiul si se taie marunt. Se amesteca bucatelele de pui cu usturoi. Se adauga otet
Se spala bine pieptul de pui si se taie cubulete mici.
Se curata usturoiul si se taie marunt.
Se amesteca bucatelele de pui cu usturoi.
Se adauga otet balsamic, sos de soia, piper, sare si se amesteca bine.
Se lasa la rece pentru 10-15 min.
Se unge o tigaie inalta cu ulei de masline si se lasa la incins.
Se adauga carnea si se lasa la rumenit (amestecind din cind in cind) pina se aureste.
Se adauga legumele si bere cit cuprinde.
Se lasa la foc potrivit cam 20 min, amestecind din cind in cind.
Pofta buna!
Reteta Pui cu legume preparate in bere a fost propusa de chefu pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii