Mancaruri cu carne

Pui la cuptor cu sos de smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
a_dobre postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se freaca carnea de pui cu sare si piper. Se caleste ceapa in unt si se stinge cu smintina si lapte. Se adauga faina sau amidonul si se mai lasa 2-3 m

ingrediente

   2 buc. fileuri de piept de pui
   2 buc. pulpe (fara pielita si os)
   sare
   piper
   80 gr. ceapa
   20 gr. unt
   200 gr. smintina
   300 ml lapte
   o lingurita amidon sau faina pentru legat sosul
   300 gr. ciuperci
   5 fire tarhon
   o cutie de boabe de porumb
   grasime pentru uns tava

mod de preparare

Se freaca carnea de pui cu sare si piper. Se caleste ceapa in unt si se stinge cu smintina si lapte. Se adauga faina sau amidonul si se mai lasa 2-3 minute. Se incorporeaza in sos ciupercile, porumbul scurs si tarhonul. Se pune carnea intr-o tava unsa, si se toarna peste ea sosul. Se lasa aproximativ o ora la cuptor.
Se serveste cu vin alb sec
Incearca si Cotlete de oaie cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor cu sos de smintina" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite