Pulpele de pui cu lamai este o friptură pentru leneşi cu un gust deosebit de fresh. Şi am servit totul cu o garnitură de orez şi nişte harbuz murat (home made de la tata).
Pulpele de pui cu lamai este o friptură pentru leneşi cu un gust deosebit de fresh. Şi am servit totul cu o garnitură de orez şi nişte harbuz murat (home made de la tata). Am pus pulpele de pui într-un vas termorezistent, am pus condimentele, cele 3 felii de lămâie şi am stropit totul cu ulei de măsline şi o căniţă de apă. Am dat totul la cuptor pentru vreo 50 minute, până s-au rumenit frumos.
Pulpele de pui la cuptor cu lamai se servesc calde.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii