Pulpite cu sos de hrean si rosii este o reteta simpla si delicioasa. Pentru a pregati aceasta reteta cu carne trebuie sa folositi pulpe de pui.
Pulpite cu sos de hrean si rosii este o reteta simpla si delicioasa. Pentru sos se pune intr-o tigaie putin ulei, 2 linguri de faina si boia Se stinge cu sucul de rosii si se amesteca repede sa nu faca cocoloase. Dupa ce s-a ingrosat se adauga hreanul, gogosarul rocat fin, vegeta, sare, piper si zahar dupa gust. Se mai lasa sa fiarba 20 de minute apoi se stinge focul.
Pulpele de pui se fierb in apa cu vegeta apoi se lasa la racit, se dau prin faina si ou batut cu vegeta.
Pulpite cu sos de hrean si rosii se serveste cald, cu piure de cartofi si mutaruri.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii