Mancaruri cu carne

Reteta Puple de pui cu lemon grass

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 
monykutz postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se spala pulpele cu apa si o jumatate de lamaie. Se umple pielea pulpelor cu cate 2 catei usturoi si cate 2 jumatati de salote. Se presara cu piper p

ingrediente

pentru 3 persoane:
   2 cartofi
   2 bulbi fenicul
   2 maini fasole verde
   1 capatana usturoi
   6 salote (cepe mai mici
   lunguiete si mult mai dulci decat cele normale)
   6 fire de lemongrass
   6 pulpe de pui
   o mana piper proaspat zdrobit
   sare de mare

mod de preparare

Se spala pulpele cu apa si o jumatate de lamaie. Se umple pielea pulpelor cu cate 2 catei usturoi si cate 2 jumatati de salote. Se presara cu piper proaspat macinat, sare si se stropeste cu ulei de masline peste.


Pentru garnitura se taie si se curata cartofii, se condimenteaza cu pimenton (boia spaniola) si cu pudra de chimen, dupa care puiul, cartofii si restul de salote se baga la cuptor. In acest timp se pune feniculul in tigaie cu putin unt si sare. Fasolea se fierbe 5 minunte in apa sarata.


Cand sunt gata se adauga la cartofi.






Se serveste cald cu muraturi sau salata.


Alte retete recomandate:

Incearca si Limba cu sos dulce
Daca ti-a placut reteta noastra "Puple de pui cu lemon grass" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.