Mancaruri cu carne

Reteta Rasol de vaca cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h:30m 
beatricecristian postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Rasol de vaca cu legume se face foarte usor. Trebuie sa folositi carne de vita de cea mai buna calitate.

ingrediente

   1 kg carne de vaca
   2 cepe
   3 morcovi
   1 telina mai mica
   3 cartofi
   1 legatura verdeata

mod de preparare

Se spala carnea de vaca, si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a dat in fiert se spumeaza, cat este nevoie. Dupa 2 ore se adauga ceapa, morcovii, si telina si se continua fierberea inca 1 ora. Dupa ce carnea este fiarta se scoate din supa si se taie felii. Cartofii se curata, se taie cuburi si se fierb separat in apa cu sare. Morcovii si telina se taie cuburi.
La servit la fiecare felie de carne se adauga o cantitate de legume fierte.


Rasol de vaca cu legume se poate servi cu hrean si cu otet.

Incearca si Piept de vitel cu fasole verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vaca cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.