Cartofii dulci seamana la gust cu dovleacul portocaliu sau cu morcovul - nu pot fi folositi la desert, contrar numelui. Insa cartofii dulci la cuptor reprezinta o garnitura exceptionala de toamna.
Cartofii dulci, aceste minunatii nutritive (contin vitamina a, c, b6, mangan , cupru, fibre, potasiu, fier ), nu e rau sa le avem pe masa noastra, macar din cind in cind.
Amestecam cartofii taiati cu harissa bine de tot, si-i plasam in tava de aragaz, pe hirtie de copt, dupa care ii introducem in cuptorul incalzit la 180 grade, cca 30-40 minute, pina se rumenesc.
Separat, amestecam smintina cu cepsoara tocata. Servim cartofii calzi trecindu-i prin acest dip .
enjoy!:)
Sursa reteta: http://alison-trials.blogspot.ro/
Serviti cartofii dulci la cuptor fie ca gustare fie ca garnitura.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii