Curata si taie legumele tari in bucati mari, ca pentru fiert. Pune-le intr-o oala, adauga apa cat sa le acopere si lasa sa fiarba la foc mic. Scurge-le de apa dupa ce s-au patruns.
Toaca ceapa marunt si desparte frunzele de varza tocandu-le si pe ele. Caleste-le in putin ulei de masline cat sa se inmoaie si lasa deoparte.
Paseaza cu o furculita legumele fierte, dar nu foarte fin. Adauga ceapa si varza cu uleiul de masline in care au fost calite si amesteca pentru omogenizare.
Adauga maslinele taiate bucati mic, si frunzele de patrunjel si asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Serveste piureul de cartofi cu legume de post cald.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe