Se curata ceapa si se toaca marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se curata usturoiul, se spala si se toaca marunt. Intr-o cratita
Se curata ceapa si se toaca marunt. Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se curata usturoiul, se spala si se toaca marunt. Intr-o cratita se pune uleiul si se lasa la incins, la foc mic. Se adauga ceapa si se lasa la calit pana devine lucioasa. Apoi se presara putina boia si se amesteca. Se pun cartofii si se toarna apa cat sa-i acopere. Se adauga usturoiul si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Se lasa la fiert, la foc mediu, pana ce apa scade, iar cartofii sunt fierti si se sfarma putin.
Se servesc calzi.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii