Iepurele se pune intr-un vas si se toarna peste el vin, ulei, se taie morcov, patrunjel, ceapa rondele, patrunjel verde, foi de dafin .boabe de piper
Iepurele se pune intr-un vas si se toarna peste el vin, ulei, se taie morcov, patrunjel, ceapa rondele, patrunjel verde, foi de dafin .boabe de piper si se tine cateva ore cel putin in acest bait.
Se scoate iepurele impanand cu slanina afumata si usturoi, se pune intr-o punga pe un pat din legumele rezultate din bait, se unge cu putin ulei si se da la cuptor.
Paralel se pune putin ulei intr-o tigaie si una doua linguri de miere, cand s-a incalzit se pun cateva prune despicate.
Rondele de mar curata de samburi si se lasa sa se rumeneasca, se taie un ardei rosu fasii si se pune si el si chiar inainte de a fi gata se pun cateva afine, pot sa fie proaspete sau de pe afinata, si in cateva minute sosul este gata.
Reteta propusa de BlueIcon

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii