Mancaruri cu cartofi

Reteta Mancare de cartofi specific zonei Harghita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
liliana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb 5-6 cartofi rozalii, mari. Se racesc -chiar in frigider.
Se toaca 3 cepe mai marisoare si se calesc pana la auriu in ulei suficient. In aces

ingrediente

   5-6 cartofi rozalii mari
   3 cepe mai marisoare
   doua lingurite cu boia dulce si una cu boia iute
   patrunjel
   delikat si 2 oua crude
   boabe de mazare si morcov fiert

mod de preparare

Se fierb 5-6 cartofi rozalii, mari. Se racesc -chiar in frigider.


Se toaca 3 cepe mai marisoare si se calesc pana la auriu in ulei suficient. In acest moment se adauga cartofii rasi pe razatoarea mare(cei ce-au fost fierti si raciti), doua lingurite cu boia dulce si una cu boia iute-puteti gusta ca sa va dati seama de iutela.


Am mai adaugat patrunjel, delikat si 2 oua crude la compozitie. (puteti sa nu adaugati oua)


Si le-am decorat citeva cu boabe de mazare si morcov fiert.


Le-am copt in cuptor si a iesit delicios...





Reteta propusa de Dorislane
Le-am servit cu iahnie de fasole boabe si salata de varza rosie proaspata...o reteta buna si foarte consistenta, deloc grasa si o recomand si eu cu incredere...
Incearca si Cartofi la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi specific zonei Harghita" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.