Se curata si se spala bine legumele ,se toaca marunt dupa placul fiecaruia . La reteta zice ca se pot da in fiert 1 minut dar pt ca mie imi plac legum
Se curata si se spala bine legumele ,se toaca marunt dupa placul fiecaruia .
La reteta zice ca se pot da in fiert 1 minut dar pt ca mie imi plac legumele mai crocante nu am respectat reteta .
Apoi se pune untul intr-o tigaie incapatoare la topit apoi se adauga legumele sare ,piper ,condimente,eu am pus morcovii primii apoi restul , se calesc pana se rumenesc un pic la foc iute cam 10 min ,apoi se lasa putin la racit.
Intre timp tapetam o tava patrata cu unt si cu pezmet si punem jumatate din cantitatea de peste (in cazul meu 2 bucati) .
Cand legumele s-au racorit adaugam ouale batute , smantana , patrunjelul si o lingura de pesmet , turnam amestecul in tava si apoi restul de peste .
Preincalzim cuptorul la 180-200°C (la reteta zice la foc mediu) si bagam tava 15-20 de min , apoi adaugam cascavalul ras si mai lasam inca 15 min.
Noi am servit simplu fara alta garnitura dar cred ca mergea si cu un orez simplu inabusit sau cu ce va place voua.
Acum pozele nu stiu daca voi nimeri sa le pun in ordine asa ca aveti mila de mine. Sper sa se inteleaga ceva.
Reteta propusa de Reteta propusa de amyarabella

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii