Mancaruri cu cartofi

Pui Szechuan rapid

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
mihuta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata pieptul de oase si piele si se taie carnea in cubulete de 1-2 cm. Se treceti puiul prin amidon. Se incingeti uleiul in wok sau tigaie si se

ingrediente

   2 piepturi de pui intregi sau 4 jumatati de piept de pui
   3 linguri amidon
   1 lingura ulei
   3 catei usturoi tocati
   5 linguri sos soia
   1
   5 linguri otet alb de vin
   6 cepe verzi taiate in bucati de 2-3 cm
   ¼ pahar apa
   1 lingurita zahar
   1/8 lingura piper cayenne (se poate substitui cu ardei rosu iute pisat sau boia iute)

mod de preparare

Se curata pieptul de oase si piele si se taie carnea in cubulete de 1-2 cm. Se treceti puiul prin amidon. Se incingeti uleiul in wok sau tigaie si se adauga puiul si usturoiul. Cind puiul e putin rumenit, se adauga sosul de soia, otetul, zaharul si apa. Se acopera si peste 3 minute se adauga ceapa verde si ardeiul rosu. Se mai lasa 2 minute pe foc.
Se servetste cu orez la aburi
Incearca si Cartofi taranesti
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Szechuan rapid" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite