Am calit in 2 linguri ulei masline 1ceapa mare si 2 morcovi mai mari razuiti pe partea lata de la razatoare. Dupa cateva minute am pus 300ml apa si 1
Am calit in 2 linguri ulei masline 1ceapa mare si 2 morcovi mai mari razuiti pe partea lata de la razatoare. Dupa cateva minute am pus 300ml apa si 1 conserva de rosii pasate (cred ca 500g), sare, piper, 1 cub concentrat de legume, putin patrunjel si busuioc verde. Am fiert la foc mic pina legumele au fost moi. Apoi am pasat tot cu mixerul bat. Separat am prajit 2 cartofi cubulete mici in putin ulei, i-am scos pe hartie absorbanta si i-am pus deasupra in castronelul cu supa.
Se serveste calda cu crutoane. Alte retete de post recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii