Am calit in 2 linguri ulei masline 1ceapa mare si 2 morcovi mai mari razuiti pe partea lata de la razatoare. Dupa cateva minute am pus 300ml apa si 1
Am calit in 2 linguri ulei masline 1ceapa mare si 2 morcovi mai mari razuiti pe partea lata de la razatoare. Dupa cateva minute am pus 300ml apa si 1 conserva de rosii pasate (cred ca 500g), sare, piper, 1 cub concentrat de legume, putin patrunjel si busuioc verde. Am fiert la foc mic pina legumele au fost moi. Apoi am pasat tot cu mixerul bat. Separat am prajit 2 cartofi cubulete mici in putin ulei, i-am scos pe hartie absorbanta si i-am pus deasupra in castronelul cu supa.
Se serveste calda cu crutoane. Alte retete de post recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii