Budinca de ciuperci cu cascaval este un aperitiv consistent si delicios. Ciupercile se spala si se taie lame. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Budinca de ciuperci cu cascaval este un aperitiv consistent si delicios. Ciupercile se spala si se taie lame. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala; se separa albusurile de galbenusuri. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina si pesmetul se cern. Laptele se fierbe. Ciupercile se inabusa in jumatate din cantitatea de margarina impreuna cu ceapa, piperul si sarea. Se adauga cubul MAGGI, cca 400 ml apa fierbinte si se fierb inabusit pana scade lichidul. Separat, se topeste margarina (75 g), se adauga faina dizolvata in 200 ml lapte caldut, amestecand continuu pentru a nu se forma aglomerari. Se adauga restul de lapte si galbenusurile amestecate. Compozitia se uniformizeaza si se retrage vasul de pe foc. Albusurile se bat spuma, se amesteca cu sosul alb obtinut si ciupercile inabusite, rezultand o compozitie uniforma. Compozitia se toarna intr-un vas uns cu margarina si tapetat cu pesmet si se introduce la cuptor, la foc potrivit.
Budinca de ciuperci cu cascaval se serveste calda.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii