Se prajesc ciupercile in putin ulei. Cand sunt gata se adauga ceapa si se mai lasa pe foc pana devine sticloasa. Se adauga sare,piper,delikat, mararul
Se prajesc ciupercile in putin ulei.
Cand sunt gata se adauga ceapa si se mai lasa pe foc pana devine sticloasa.
Se adauga sare,piper,delikat, mararul tocat marunt si se lasa deoparte.
Se face o mamaliga potrivit de moale, se rastoarna intr-un castron si se amesteca cu margarina.
Se unge o tava de cozonac cu margarina,se pune un strat de mamaliga si apoi se pune amestecul de ciuperci.
Se mai pune deasupra un strat de mamaliga,se niveleaza si se da la cuptorul incins circa 30 minute.
Cand e gata se lasa putin sa se aseze si se rastoarna cu grija pe un platou.
Se taie felii si se serveste.
E foarte buna si rece.
Pofta buna!
Reteta Ciuperci pe pat de mamaliga a fost propusa de vio_dreams pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
Ciuperci umplute,
Gulas de ciuperci,
Ciuperci umplute
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseam reusit sa fac si savarine,au iesit foarte bune,siropul a fost exact ca cel din cofetarie,nu foarte dulce cum imi place...
SavarinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii