Pentru a prepara aceasta reteta de ciuperci umplite cu sunca, sunt necesare urmatoarele ingrediente: ciuperci, sunca, oua, margarina, sare si piper.
Ciupercile umplute cu sunca si oua se prepara astfel: ouale se pun sa fiarba in apa rece cu sare. Intre timp, se taie sunca si se trece prin masina de tocat, iar tocatura se amesteca cu galbenusurile pasate si margarina. Cu aceasta compozitie se vor umple ciupercile pe care se picura cate un strop de ulei si care se pun la cuptor 5 minute.Se scot, se lasa 5 minute la racit si se umplu cu amestecul pregatit. Peste fiecare ciuperca se aseaza o felie de costita si se pune la cuptor.
Pot fi servite imediat.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii