Ciupercile se curata, se spala si se toaca.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei, apoi se adauga ciupercile si se calesc si ele.
Se adauga ardeiul tocat si morcovul. Se acopera cu cateva cani de apa calda si se lasa sa fiarba.Daca mai este nevoie se adauga apa. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Cu ajutorul unui mixer verical se transforma ingredientele in crema.
Faina se amesteca cu apa si se toarna in fir subtire peste supa. Se fierbe pana se ingroasa.
Se serveste cu verdeata, crutoane si otet dupa gust!
Particip la concursul „ Bucate româneşti pentru zile cand posteşti!” si pe Facebook am nickname-ul dianu andreea
Alte retete recomandate:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe