Lintea se spala in mai multe ape si se pune la fiert impreuna cu usturoiul intreg, foaia de dafin, sare si putin piper. Pestele se pune si el la fiert
Lintea se spala in mai multe ape si se pune la fiert impreuna cu usturoiul intreg, foaia de dafin, sare si putin piper.
Pestele se pune si el la fiert, la foc mic, in supa de legume.
Cand lintea incepe sa fiarba, se adauga ceapa taiata marunt si se lasa la fiert inca vreo 10 minute.
In timp ce fierb toate cele se pregateste un platou pe care se aseaza un strat de patrunjel tocat.
Se scoate cu grija pestele si se pune peste stratul de patrunjel.
Peste peste se pune lintea fiarta. Peste linte se stoarce o lamaie si se pune si o lingura de ulei de masline.
Se lasa cateva minute sa se intrepatrunda gusturile, dupa care se aseaza pe o farfurie si se orneaza cu marar tocat si felii de lamaie.
Pofta buna!
Reteta Linte rosie cu peste a fost propusa de droopina pe forum culinar.ro
Alte retete cu linte gasiti aici:
Mancarica de linte,
Salata de linte cu legume,
Supa-crema de linte
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii