Mancaruri cu fructe de mare

Paella cu carne de pui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
Elena of Sweden postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se incalzeste uleiul intr-o cratita destul de mare unde sa aiba loc orezul sa fiarba.
Se curata si se toaca ceapa si usturoiul, se toaca ardeiul iute

ingrediente

   1 lingura ulei de masline
   1 ceapa
   2-3 catei de usturoi
   1/2 ardei iute
   320 gr (4 dl)orez
   9 dl apa
   1 pachet sofran (0
   5 g)
   2 cuburi bulion concentrat
   1 lingura ulei de masline
   600 g bucati carne de pui
   1/2 lingurita sare
   1 catel de usturoi
   250 g fasole verde congelata
   1 ardei rosu
   1 cutie scoici (250 g)
   1 pachet fructe de mare (2oo g)
   felii de lamiie
   raci

mod de preparare

Se incalzeste uleiul intr-o cratita destul de mare unde sa aiba loc orezul sa fiarba.
Se curata si se toaca ceapa si usturoiul, se toaca ardeiul iute.
Se prajesc citeva minute ceapa si usturoiul. Se adauga orezul si apa, sofranul si cuburile de bulion. Se lasa sa fiarba 15 min.
Se incinge uleiul (1 lingura) pentru carne. Se prajeste carnea.
Se sareaza, se adauga usturoiul tocat si ardeiul iute.
Se mai prajeste totul pe foc mic 10-15 min.
Se pun bucatile de pui peste orez.
Se adauga fasolea verde inghetata. Se lasa sa fiarba 4-5 min. Se taie ardeiul feliute si se amesteca si el.
Se adauga scoicile si fructele de mare. Se lasa sa se incalzeasca scoicile si fructele de mare.
Se orneaza cu felii de lamiie si raci.

Se serveste cu piine si salata
Incearca si Scoici prajite cu rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Paella cu carne de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu fructe de mare

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite