Spala bine ardei si taiei pe jumatate,pe lungime.Scoate cotorul si semintele.Taie ceapa julien si caleste-o in ulei.Adauga ciupercile taiate marunt si
Spala bine ardei si taiei pe jumatate,pe lungime.Scoate cotorul si semintele.Taie ceapa julien si caleste-o in ulei.Adauga ciupercile taiate marunt si lasa pe foc sa scada.separat fierbe orezul in apa cu sare.Cand e aproape fiert pune-l peste ciuperci.Stinge cu rosiile tocate sau zdrobite cu furculita.lasa sa mai dea cateva clocote ,dupa care potriveste cu sare si piper,verdeata.Umple ardeii cu acest amestec si aseaza intr-o tava unsa cu ulei.Stropeste-i cu apa si lasa-i la cuptor cam 20minute.Spre final rade deasupra branza si din loc in loc masline
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii