Se spala ardeii, se curata de cotor si se umple cu urmatoarea compozitie: carnea tocata se amesteca cu oul, orezul, sare, piper, boia si marar. Sosul:
Se spala ardeii, se curata de cotor si se umple cu urmatoarea compozitie: carnea tocata se amesteca cu oul, orezul, sare, piper, boia si marar.
Sosul: Ceapa se curata se taie marunt si se caleste in ulei, se adauga rosiile decojite si taiate marunt,dupa care se adauga sucul de rosii, sare piper,f oi de dafin, zaharul. Se adauga in sos ardeii umpluti si se adauga apa pana se acopera ardeii, se lasa la fiert. Cand e fiarta carnea,se scot ardeii pe o farfurie si se pregateste ingrosala din cele 3 linguri de faina si apa, se adauga la fiert in sosul de rosii aproximativ 5-10 minute cu frunze de patrunejel taiate marunt.
Se pun ardeii in sos si se servesc calzi.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii