Ardei scazuti cu sos de rosii

Se spala ardeii, se curata de cotor si se umple cu urmatoarea compozitie: carnea tocata se amesteca cu oul, orezul, sare, piper, boia si marar. Sosul:

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Ardei scazuti cu sos de rosii

Ingrediente

  • 1 kg de ardei
  • 250 ml suc de rosii
  • 5 kg rosii
  • 3 cepe
  • 800 g carne tocata amestec
  • 150 g orez
  • 1 ou
  • 3 linguri
  • piper
  • sare
  • boia
  • foi de fafin
  • 2-3 linguri de zahar
  • marar
  • frunze de patrunje
  • ulei
  • apa

Mod de preparare

Se spala ardeii, se curata de cotor si se umple cu urmatoarea compozitie: carnea tocata se amesteca cu oul, orezul, sare, piper, boia si marar.

Sosul: Ceapa se curata se taie marunt si se caleste in ulei, se adauga rosiile decojite si taiate marunt,dupa care se adauga sucul de rosii, sare piper,f oi de dafin, zaharul. Se adauga in sos ardeii umpluti si se adauga apa pana se acopera ardeii, se lasa la fiert. Cand e fiarta carnea,se scot ardeii pe o farfurie si se pregateste ingrosala din cele 3 linguri de faina si apa, se adauga la fiert in sosul de rosii aproximativ 5-10 minute cu frunze de patrunejel taiate marunt.


Se pun ardeii in sos si se servesc calzi.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci