Ciupercile umplute reprezinta o reteta de garnitura delicioasa si sanatoasa. Se pot pregati pe gratar sau la cuptor.
Se spala si se curata ciupercile, apoi le rupem cu grija coditele si le tocam marunt. Incingem intr-o tigaie cateva linguri de ulei si intre timp tocam marunt ceapa. In momentul in care uleiul s-a incins, punem ceapa in tigaie si o lasam cateva minute la calit. Dupa ce incepe sa se inmoaie, adaugam baconul taiat si coditele de ciuperci maruntite. Lasam compozitia pentru ciuperci umplute la foc mediu aproximativ 10 minute. La sfarsit, condimentam compozitia pentru umplutura ciupercilor cu sare, piper si adaugam mararul tocat marunt.
Umplem palariile ciupercilor cu compozitia rezultata si deasupra lor asezam cascavalul ras. Introducem tava cu ciupercile umplute la cuptor, dupa ce acesta a fost incins bine. Tinem ciupercile umplute la cuptor aproximativ 15-20 minute, la foc mediu.
Ciupercile umplute se servesc ca si garnitura.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castane„Trecerea dintre ani...cu o echipa super, cu miracole bucataresti,cu artificii vazute de pe geam,cu oboseala ,dar...cu...
Tort Felie de lapte cu afineIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii