Conopida se fierbe in apa sarata si apoi se lasa la scurs. Ardeii se taie felii si se calesc in putin unt incins. Se scot si se pun deoparte. In acela
Conopida se fierbe in apa sarata si apoi se lasa la scurs. Ardeii se taie felii si se calesc in putin unt incins. Se scot si se pun deoparte. In acelasi ulei se toarna faina si se amesteca incet, se adauga laptele si se fierbe un sos gros in care se va adauga spre sfirsit nucsoara si 2/3 din brinza. Conopida scursa se pune intr-o forma termorezistenta, se toarna deasupra amestecul de lapte, se pun ardeii, se presara cu pesmet, parmezan si restul de brinza. Se coace 25 min.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii