Conopida cu brinza

Conopida se fierbe in apa sarata si apoi se lasa la scurs. Ardeii se taie felii si se calesc in putin unt incins. Se scot si se pun deoparte. In acela

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 g conopida
  • desfacuta in buchetele
  • 25 g unt
  • cite un ardei rosu
  • verde si galben
  • 25 g faina alba
  • 450 ml lapte
  • 100 g brinza
  • o lingura pesmet
  • 25 g cascaval

Mod de preparare

Conopida se fierbe in apa sarata si apoi se lasa la scurs. Ardeii se taie felii si se calesc in putin unt incins. Se scot si se pun deoparte. In acelasi ulei se toarna faina si se amesteca incet, se adauga laptele si se fierbe un sos gros in care se va adauga spre sfirsit nucsoara si 2/3 din brinza. Conopida scursa se pune intr-o forma termorezistenta, se toarna deasupra amestecul de lapte, se pun ardeii, se presara cu pesmet, parmezan si restul de brinza. Se coace 25 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci