Mancaruri cu legume

Conopida cu brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
mihaela_t postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Conopida se fierbe in apa sarata si apoi se lasa la scurs. Ardeii se taie felii si se calesc in putin unt incins. Se scot si se pun deoparte. In acela

ingrediente

   450 g conopida
   desfacuta in buchetele
   25 g unt
   cite un ardei rosu
   verde si galben
   25 g faina alba
   450 ml lapte
   100 g brinza
   o lingura pesmet
   25 g cascaval

mod de preparare

Conopida se fierbe in apa sarata si apoi se lasa la scurs. Ardeii se taie felii si se calesc in putin unt incins. Se scot si se pun deoparte. In acelasi ulei se toarna faina si se amesteca incet, se adauga laptele si se fierbe un sos gros in care se va adauga spre sfirsit nucsoara si 2/3 din brinza. Conopida scursa se pune intr-o forma termorezistenta, se toarna deasupra amestecul de lapte, se pun ardeii, se presara cu pesmet, parmezan si restul de brinza. Se coace 25 min.
Incearca si Ghiveci in crusta de cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu brinza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite