Se curata dovleceii de coaja, se spala si se taie rondele aproximativ de aceeasi marime si grosime. Se curata usturoiul, se piseaza, dupa care se ame
Se curata dovleceii de coaja, se spala si se taie rondele
aproximativ de aceeasi marime si grosime.
Se curata usturoiul, se piseaza, dupa care se amesteca bine cu cimbrul tocat marunt, sare si piper.
Se pun rondelele de dovlecei intr-un vas termorezistent, alternand un strat de dovlecei cu unul de branza data pe razatoare.
Intr-un castron, se bat ouale, se adauga usturoiul, cimbrul si se toarna totul peste dovlecei.
Se coace la foc potrivit, circa 45 de minute, pana se rumeneste deasupra.
Se poate servi ca fel principal, insotit de salata sau ca garnitura pentru fripturi.
Pofta buna!
Alte retete cu dovlecei:
mancare de dovlecei,
ciorba dovlecei,
dovlecei cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii